Sledování a porovnání rozhodujících provozně ekonomických ukazatelů u vybrané skupiny traktorů vyšší výkonové třídy. - Dvořák, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2011)
V práci je uvedeno porovnání provozně ekonomických ukazatelů v různých zemědělských podnicích u vybrané řady traktorů Fendt 900 Vario. Jde o porovnání nákladů na servis a údržbu těchto strojů v závislosti na létech provozu a ujetých motohodin.
Monitoring and comparison of key operational economic indicators in a selected group of tractors higher performance class.
Keywords: traktory; servis; náklady; porovnání; údržba; zemědělství; tractors; service; cost comparisons; maintenance; agriculture