Vliv rozvodu rodičů na dítě předškolního věku - Reindlová, Simona (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá otázkou, do jaké míry ovlivňuje rozvod rodičů dítě, které se v té době nachází v předškolním věku. Cílem práce je nahlédnout do rozvodové tématiky a přiblížit konkrétní situace, které se odehrávají v době rozvodu a po rozvodu z pohledu dítěte, rodiče nebo i sourozence. Bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část je zaměřena na problematiku rozvodu a její dopad na děti. Praktická část zpracovává hloubkové rozhovory s jednotlivými respondenty.
The influence of parental divorce on the child of preschool age
Keywords: Rodina; manželství; rozvod; vliv rozvodu na dítě; Family; marriage; divorce; the influence of divorce on child