Manažerské kompetence - Trmalová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem této práce bylo analyzovat a určit klíčové manažerské kompetence. Dále popsat a vyhodnotit jejich stávající úroveň v managementu a na základě zjištěných skutečností, získaných prostřednictvím techniky sběru dat, navrhnout vhodné postupy, jak tyto kompetence dále rozvíjet. Ve své práci se zabývám zejména těmito dovednostmi:komunikování, řízení lidí, řešení problémů, rozhodování, plánování.
Managerial competencies
Keywords: manažer; kompetence; rozvoj kompetencí; rozvojové kurzy; manager; competencies; develop competencies; developing courses