Diagnostika motoru Fabia I 1.4 MPI 16V s kódem motoru AUA - Maršálek, Václav (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá diagnostikou motoru Fabia 1,4 16V s kódem motoru AUA. Jednotlivé části motoru jsem popsal pro lepší pochopení celého systému a pro identifikaci závady.
Engine diagnostics Fabia 1,4 16V, AUA
Keywords: Škoda; Fabia; motor 1.4 MPI; diagnostika; oprava; Škoda; Fabia; 1.4 MPI engine; diagnostics; repair