Využití dopravního systému s výměnnými nástavbami v podniku zemědělské prvovýroby. - Suchan, Martin (Jihočeská univerzita, 2011)
V bakalářské práci je vypracovaný přehled dopravních systémů na evropském trhu. Přehled obsahuje různé technické parametry a jejich investiční nároky na pořízení těchto dopravních systémů. Práce je zaměřená na využití výměnného dopravního systému Annaburger MultiLand Plus typ HTS 22.79, ke kterému jsou uvedeny jednotlivé parametry a rozbor nástaveb korba a univerzální rozmetadlo. V prvovýrobním zemědělském podniku a podniku poskytování zemědělských služeb JAFA zemědělské služby s.r.o. řeším investiční a provozní náklady systému HTS 22.79.
Use of the transport system with interchangeable superstructures in primary agricultural enterprise
Keywords: traktorový dopravní systém; traktorový návěs; dopravní výměnný systém; výměnná nástavba; tractor transport system; tractor trailer; traffic exchange system; exchange structure