Porovnání obsahu různých turistických map z kartografického hlediska - Brtna, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá klasifikací a hodnocením obsahu turistických map na českém trhu z kartografického hlediska na jednotném území.Cílem práce je analyzovat a vyhodnotit kvality jednotlivých turistických map.
Comparison of the different contents of various tourist maps in terms of cartographic
Keywords: turistická mapa; hodnocení; klasifikace; teorie; rozbor; tourist map; evaluation; classification; theory; analysis