Zpracování projektové dokumentace v rámci programu AKTION Česká republika - Rakousko: Příprava studijní cesty "Die Renaissancestadt Innsbruck. Erlebte Kultur- und Kunstgeschichte" - Mrázová, Dominika (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce Die Renaissancestadt Innsbruck. Erlebte Kultur- und Kunstgeschichte se zabývá zmapováním hlavního tyrolského města, jeho historie a pamětihodností a následným zpracováním projektu studijní cesty do Innsbrucku pro dvanáct studentů. V teoretické části jsou uvedeny základní informace o Rakouské republice, dále je pozornost věnována spolkové republice Tyrolsko a jejímu hlavnímu městu Innsbrucku. Součástí teoretické části je dále představení programu AKTION Česká republika- Rakousko a v krátkosti nastíněné obecné zásady přípravy projektů a projektového managementu. Praktická část se zabývá samotnou realizací projektu, zpracováním studijní cesty, zajištěním dopravy, ubytování, sestavením harmonogramu pobytu včetně výpočtu nákladů.
Project Documentation for the AKTION Česká republika - Rakousko Agenda: Design of the Study Tour "Die Renaissancestadt Innsbruck. Erlebte Kultur- und Kunstgeschichte"
Keywords: Rakousko; Tyrolsko; Innsbruck; historie města Innsbruck; pamětihodnosti města Innsbruck; projektová dokumentace; projekt; studijní cesta; Aktion Česká republika-Rakousko; Austria; Tirol; Innsbruck; history of the city Innsbruck; sights of the city Innsbruck; project documentation; project; study tour; Aktion Czech Republic-Austria