Motivování a odměňování pracovníků - Soukup, Miloslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce je analýza odměňování a motivování v cestovních agenturách a podnicích, kde je vypracován výkonnostní odměňovací systém pro osoby samostatně výdělečně činné. Práce se skládá z literárního přehledu, v němž je rozpracována problematika motivace a odměňování. Vlastní práce obsahuje informace o analyzovaných společnostech, samotnou analýzu odměňování a motivování, zhodnocení analyzovaných podniků a vytvoření výkonnostního systému, ve kterém jsou účastníci podnikateli a budou odměňováni na základě odvedeného výkonu pro cestovní agenturu.
Motivation and remuneration
Keywords: motivace; odměňování; motivation; remuneration