ORGANIZACE A ŘÍZENÍ DOPRAVY V RŮZNĚ VELKÝCH PODNICÍCH - Vrba, Martin (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé diplomové práce je na základě analýzy srovnat organizaci a řízení dopravy ve dvou podnicích, z nichž jeden provozuje dopravu jako svoji hlavní činnost, druhý jako činnost vedlejší, zpravidla jen pro vlastní potřebu. Na základě mnou zjištěných údajů jsem srovnával organizaci řízení dopravy firmy Duropack Bupak Papírna, s.r.o. a dopravního podniku ČSAD JIHOTRANS, a.s. Součástí této práce je i úvaha, zda není místo outsourcingu pro firmu Duropack Bupak Papírna, s.r.o. výhodnější provádět dopravu vlastními prostředky.
ORGANISATION AND DIRECTION OF TRAFFIC IN DIFFERENT SIZES OF COMPANIES
Keywords: Logistika; doprava; náklady; nákup služeb mimo podnik; výhoda; Logistic; transport; cost; outsourcing; advantage