Předpoklady komercializace rekatolizace aktivitami cestovního ruchu - Trojanová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
BP se zabývá zjištěním postoje obyvatel ČR na aktivitách Dark Tourism, zkoumá motivy účasti na aktivitách Dark Tourism a návštěvnost aktivit Dark Tourism. Konkrétně se zaměřuje na aktivity rekatolizace a čarodějnických procesů.
Preconditions of commercial use in tourism of re-catholicization
Keywords: Dark Tourism; Heritage Tourism; rekatolizace; čarodějnické procesy; Dark Tourism; Heritage Tourism; Recatholicization; Witch-hunt