Systém motivace pracovníků ve vybrané organizaci - Vaňková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zaměřuje na zkoumání systému motivace ve vybrané organizaci. Na základě provedené analýzy systému motivace pracovníků bylo hlavním cílem určit případná opatření a navrhnout efektivní změny na zlepšení v této oblasti řízení.
System of employee motivation in the chosen organization
Keywords: motivace; stimulace; pracovní motivace; zaměstnanci; motivátory; benefity; motivation; stimulation; work motivation; employees; motivators; benefits