Ekonomické aspekty inovace v podniku - Novotná, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se zabývá teoretickým vymezením pojmů inovace, produkt. Dále je popsáno zavedení inovovaného produktu na trh a měření ekonomických dopadů inovací. V praktické části je charakterizován vybraný podnik a je navržena inovace v podobě propojení služeb do balíčku. Rovněž jsou navrženy letáky, které budou inovaci propagovat.
Economic aspects of innovation in the enterprise
Keywords: inovace; produkt; propagace; leták; trh; podnik; konkurence; ekonomická situace; innovation; product; propagation; leaflet; market; competition; enterprise; economic situation