Mzdový systém výrobního podniku - Nováková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce pojednává o mzdách a nastavení mzdového systému ve výrobním podniku. V první části je zpracován teoretický koncept, který vysvětluje základní pojmy a přístupy používané k tvorbě mzdového systému. Praktická část představuje konkrétní výrobní podnik. Dále je charakterizován a analyzován stávající mzdový systém. Na základě poznatků z praktické části vyplývají navržená doporučení na případnou změnu mzdového systému.
Earnings system of manufacturing company
Keywords: mzda; mzdový systém; mzdové formy; výrobní podnik; wages; salary structure; wages forms; manufacturing company