Analýza zasílatelských a kurýrních služeb v ČR - Toncar, Jiří (Jihočeská univerzita, 2010)
Analýza zasílatelských a kurýrních služeb v České republice z pohledu rozsahu nabídky a kvality. V práci byly zkoumány společnosti: DHL Express (Czech Republic) s.r.o., FedEx s.r.o., UPS s.r.o., TNT s.r.o., DACHSER EST a.s., Gebrüder Weiss s.r.o., DB Schenker s.r.o.
Analysis of Forwarding and Courier Services in Czech Republic
Keywords: logistika; zasílatelství; kurýrní služby; přeprava; dodsavatelský řetezec; Logistics; supply chain; transport; forwarding; courier services