Podnikatelské prostředí cestovních kanceláří a cestovních agentur v České republice - Barešová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem mé bakalářské práce byla charakteristika podnikatelského prostředí cestovních kanceláří a cestovních agentur v české republice a navrhnout možnosti jeho zlepšení. Vlastní návrhy a doporučení byly zpracovány na základě poznatků a informací získaných z analýz podnikatelského prostředí, dotazníkového šetření a řízených rozhovorů se zástupci asociací cestovních kanceláří a cestovních agentur v české republice.
Business environment of tour operators and travel agencies in Czech republic
Keywords: Cestovní kanceláře; cestovní agentury; podnikatelské prostředí; zlepšení; Tour operators; travel agencies; business environment; improvement