Zmapování okresu Pelhřimov z hlediska výskytu hmyzu řádu Motýli (Lepidoptera) - Růžička, Libor (Jihočeská univerzita, 2013)
Předkládaná práce shrnuje výsledky průzkumu denních a nočních motýlů v letech 1989-2012 na území okresu Pelhřimov. Studovaná oblast se nachází na jihu Čech v Kraji Vysočina.
Mapping of butterflies (Lepidoptera) in Pelhřimov region
Keywords: motýli; Lepidoptera; Pelhřimovsko; živná rostlina; ochrana; butterflies; Lepidoptera; Pelhrimovsko; sustenance plant; protection