Rovné zacházení s muži a ženami v oblasti pracovně-právní v ČR - Adamová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2006)
Cílem mé bakalářské práce je zjistit současný stav pracovního práva z hlediska principu rovného zacházení s muži a ženami v České republice, s ohledem na změny způsobené naším členstvím v Evropské unii a ověřit si fungování tohoto principu na našem trhu práce.
The Equal Treatment of Men and Women in the Area of Labour Law in the Czech Republic
Keywords: bakalářská práce; pracovní právo; the dissertation; the present frame