Glamping jako nový trend v ubytovacích službách - Chárová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářské práce se zabývá popisem nového trendu ubytovacích služeb. Úvodní část je zaměřena na vymezení základních pojmů a tedy vysvětlení samotného glampingu. Dále je v práci popsán stav glampingu v ČR a zahraničí. Pro analýzu možného rozvoje a návrhu nového konceptu, probíhal na Kokořínsku průzkum. Na základě výsledku z výzkumu byla analyzovaná současná situace a navrhnut nový koncept glampingu.
Glamping as a New Trend in Accommodation Services
Keywords: glamping; luxusní kempování; ubytovací služby; cestovní ruch; neobvyklé ubytování; glamping; luxurious camping; acommodation services; tourism; unusual accommodation