Faktory zprostředkující vliv páření na délku života samic Pyrrhocoris apterus. - Blažková, Hana (Jihočeská univerzita, 2010)
Zkoumání proximálních faktorů, které zprostředkují vliv páření na délku života samic Pyrrhocoris apterus (zaměření na juvenilní hormon).
Factors mediating effect of mating on lifespan of females Pyrrhocoris apterus.