Žité křesťanství v sociální práci - Koubová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem bakalářské práce je poukázat na křesťanské hodnoty a principy, které jsou v sociální práci aplikovány a realizovány bez ohledu na to, zda se lidé považují za věřící, či nevěřící. Práce představila koncept anonymního křesťanství od Karla Rahnera.
Lived Christianity in social work, reflections on anonymous Christianity
Keywords: láska; křesťanství; Ježíš Kristus; nezištnost; anonymní křesťanství; teologie; důstojnost; sociální práce; charita; diakonie.; love; Christianity; Jesus Christ; selflessness; anonymnous Christianity; theology; dignity; social wokr; charity; dikonia.