Zhodnocení realizace investičního záměru v dopravním podniku - Kratochvílová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na posouzení realizované investice v dopravním podniku při různých způsobech financování a její dopad na kapitálovou strukturu. Dílčím cílem práce je zhodnotit působení finanční páky a vliv investice na finanční situaci podniku. Na investici je nahlíženo z pohledu poptávky na trhu kapitálu.
Evaluation of the implementation of the investment project in the transport company
Keywords: investice; trh kapitálu; kapitálová struktura; efektivnost; finanční páka; investment; capital market; capital structure; effectiveness; financial leverage