Hranice mezi sociální prací a psychoterapií v klinické praxi Sociální práce - Švecová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2021)
Ve své bakalářské práci se zabývám znalostmi psychoterapie studentů oboru sociální práce, které získali v průběhu studia a jejich využitím v budoucím zaměstnání. Dále řeším, zdali si studenti uvědomují své kompetence a s tím související hranici sociální práce a psychoterapie.
The boundary between social work and psychotherapy in clinical practice Social work
Keywords: sociální práce; psychoterapie; získané znalosti; studenti sociální práce; kompetence; praktické dovednosti; social work; psychotherapy; gained knowledge; students of social work; competence; practical skills