Rozvoj pěveckých dovedností - Bradáčová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá rozvojem pěveckých dovedností, a je rozdělena na dvě části. První část popisuje jednotlivé složky dechového ústrojí, techniky správného používání dechu, artikulace a práce s hlasem. Závěr první části obsahuje metodické pokyny pro formování pěveckého tónu. Druhá část navazuje na teoretické poznatky z první části. Jsou v ní popsána cvičení, která slouží k procvičení jednotlivých složek pěveckých dovedností hravou formou.
Development of Singing Skills
Keywords: zpěv; rozvoj; dovednosti; rozvoj pěveckých dovedností; pěvecký; hlas; singing; skills; improvement; improvement of singing skills; voice