Studium mechanismů působících při nádorové imunoterapii založené na instalaci ligandů fagocytárních receptorů na povrch nádorových buněk - Sváčková, Denisa (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce bylo studium terapie myšího melanomu B16- F10 založené na použití TLR agonistů v kombinaci s aktivací fagocytózy. Mechanismy této léčby byly studovány na základech analýzy nádor infiltrujících imunitních buněk a vyhodnocení jejich účinku na nádorové buňky.
The study of mechanisms acting at tumor immunotherapy based on the installation of ligands phagocytic receptors on the surface of tumor cells
Keywords: Melanom B16- F10; imunoterapie; Resiquimod; Listeria monocytogenes; Poly I:C; histologie; Melanoma B16- F10; immunotherapy; Resiquimod; Listeria monocytogenes; Poly I:C; histology