Atraktivita letního tábora YMCA - Roh, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá atraktivitou letního tábora YMCA, přičemž cílem je zjistit, jaké faktory ovlivňují rozhodování dětí a rodičů o účasti na tomto táboře. Práce představuje možné druhy aktivit, o kterých se předpokládá, že atraktivitu tohoto typu letního tábora mohou ovlivnit. Diplomová práce dále dokumentuje realizaci takovýchto aktivit na konkrétních příkladech v praxi. V souvislosti se základní výzkumnou otázkou hledá odpovědi a na základě výsledku výzkumu u vzorku respondentů dochází k závěrům.
The attractiveness of YMCA summer camp
Keywords: letní tábor; volný čas; táborový duchovní program; křesťanské zaměření; atraktivita; dětská rekreace; celotáborová hra; YMCA - Křesťanské sdružení mladých lidí; kvalitativní výzkum; zakotvená teorie; summer camp; leisure time; camp spiritual programme; christian aim; attractiveness; children´s recreation; all-round game; YMCA - Young Men´s Christian Association; qualitative research; grounded theory