Holografický interferometr Mach - Zehnderova typu - Jindra, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem mé bakalářské práce bylo zpracovat funkci holografického interferometru Mach - Zehnderova typu a popis jeho částí. Následně pak zpracovat možné využití holografických interferometrů v praxi. Dalším úkolem bylo vyhodnotit naměřené hodnoty pomocí programu DIPS a programů napsaných v programu MATLAB.
The holographic interferometer of Mach - Zehnder type
Keywords: Interferometr; holografie; Mach; Zehnder; Interferometr; Holography; Mach; Zehnder