Tvorba elektronických učebních materiálů pro výuku fyziky na ZŠ - Barabáš, Vít (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce se zabývá návrhem elektronických učebních materiálů pro výuku fyziky na základní škole. Práce se skládá ze dvou částí. V první části mé práce se věnuji popisu použité technologie HTML5 a jejím možnostem a následně je provedena analýza použitelnosti zvolených technologií. Hlavní částí práce je návrh a realizace pěti zvolených výukových metod a jejich otestování na běžně používaných interaktivních tabulích a současných mobilních zařízeních.
Creation of electronic material for physics education
Keywords: HTML5; interaktivní tabule; jQuery; Drag and Drop API; HTML5; interactive whiteboard; jQuery; Drag and Drop API