WWW prezentace obce Bořetín u Pelhřimova - Randl, Milan (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je vytvořit oficiální stránky obce Bořetín u Pelhřimova (kraj Vysočina) tak, aby splňovali nároky obce a byly zároveň přínosné nejen pro obyvatele této obce, ale i rekreanty a obyvatele okolních obcí. Na stránkách bude podrobně zpracována historie i současnost obce, přehled firem, služeb, sportovních a turistických zajímavostí (nejen v obci, ale i v blízkém okolí). Dále zde bude prezentována jednoduchá fotogalerie, mapka pro snazší orientaci a elektronická podatelna. Samozřejmě tyto stránky budou splňovat zákon č. 106/1999 Sb., který pojednává o povinném publikování materiálů (jako např. informace o městě jako právnické osobě, organizační strukturu městského úřadu, možnosti podávání opravných prostředků proti rozhodování odborů městského úřadu i orgánů města, přehled nejdůležitějších předpisů, výroční zprávu o poskytování informací za předchozí kalendářní rok, atd.). Stránky budou tvořeny v jazyce XHTML 1.0 s použitím kaskádových stylů a dynamickými prvky (JavaScript, PHP).
WWW presentation of the Bořetín village
Keywords: www stránky obce; webové stránky obce; oficiální web obce; www sites of the village; websites of the village; oficial web of the village