Prostor Centra pro rodinu Tábor - Sovadinová, Marie (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce Prostor Centra pro rodinu Tábor se zabývá sociálním a pastoračním pohledem na rodinu a možnostmi pomoci rodinám prostřednictvím prorodinných aktivit. Popisuje vznik a rozvoj Centra pro rodinu v Táboře, jeho prostor, možnosti a další směrování i potenciální zájem obyvatel města o prorodinné aktivity. Pomocí dotazníkového průzkumu analyzuje a zabývá se možnostmi činností CPR v Táboře.
Tabor Family centre position
Keywords: rodina; výchova; manželství; pastorace; prorodinné aktivity; Centrum pro rodinu; family; upbringing; marriage; pastoral care; family supporting activities; family centre.