Zkoumání vybraných cirkadiánních determinant u vojáků sloužících na bojových rotách - Chvojsík, Petr (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce pojednává o cirkadiánních determinantech vojáků sloužících na bojových rotách. Cílem práce bylo zjistit, jaké jsou podmínky kvalitního spánku na takto náročném pracovním místě, jakým bojový prapor bezesporu je, a jaký vliv na spánek má vojenský výcvik.
Examining selected circadian determinant for troops serving on combat troop
Keywords: Klíčová slova: cirkadiánní rytmy; spánek; voják; Keywords: circadian rhythms; sleep; soldier