Návaznost sociálních služeb na speciální vzdělávání osob s mentálním postižením - Soukupová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce ukazuje důležitost návaznosti sociálních služeb poskytovaných lidem s mentálním postižením na dovednosti osvojené během jejich speciálního vzdělávání. Práce je založena na dostupné literatuře, aktuální legislativě a vládním nařízení. Práce je doložena vybranými kazuistikami získanými během praxe.
Continuity of social services to special education for people with intellectual disabilities
Keywords: Mentální postižení; speciální vzdělávání; integrace; sociální služby pro lidi s mentálním postižením.; Mental disability; special education; integration; social services for people with intellectual disabilities.