Majetková a kapitálová struktura podniku - Plátová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy majetkové a kapitálové struktury v konkrétních podmínkách vybraného podniku, kterým bylo Zemědělské zásobování a nákup v Jihlavě, a. s. a posouzení úrovně řízení těchto stránek podnikání. První část této práce je zaměřena na obecnou charakteristiku majetku a kapitálu, je zde uvedena metodika práce, ve které jsou uvedeny metody a ukazatelé, které jsou použity v praktické části. Dále je v práci krátce představen daný podnik a pak následuje vlastní analýza majetkové a kapitálové struktury podniku.
Property and capital structure of the enterprise