Vypracování metodiky nácviku základních poloh v synchronizovaném plavání - Križanová, Denisa (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce se zabývá vypracováním metodického postupu pro nácvik a správné provedení vybraných základních poloh v synchronizovaném plavání. Správným metodickým postupem lze eliminovat chybné návyky a umožnit tak provedení komplexních elementů v co nejvyšším bodovém ohodnocení. Jsou zde představeny základní informace o synchronizovaném plavání relevantní k vypracování metodického nácviku základních poloh. Práce bude doplněna fotografiemi možných alternativ nácviku a doprovodným DVD.
Elaboration of the methodology of practicing basic positions in artistic swimming
Keywords: správné držení těla; speciální dovednosti; flexibilita; plavecké pomůcky; povinné figury; correct body posture; special skills; flexibility; swimming aids; figures