Působení externího vlivu informačních technologií na online komercializaci v CK - Šubrtová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této diplomové práce bylo na základě analýzy tržních mezer komercionalizace v outgoingové CK prostřednictvím IT, určit možnosti eliminace jejich negativního externího vlivu a navrhnout substituční řešení. Parciálním cílem diplomové práce bylo zjistit vliv IT rezervačních systémů na činnost CK.
The effect of external impact of information technology on the online commercialization of tour-operator
Keywords: Cestovní ruchu; externality; informační technologie; rezervační systémy; cesetovní kancelář; mobilní aplikace; komercionalizace.; Tourism; externalities; information technology; reservation systems; tour-operator; mobile applications; commercialization.