Vliv dotací na hospodaření zemědělského podniku - Kurešová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem práce je charakterizovat základní typy dotací čerpané zemědělskými podniky a zhodnocení vlivu čerpaných dotací na hospodaření vybraného zemědělského podniku využitím finanční analýzy s ohledem na specifika odvětví.
The Subsidies Influence on the Economy of the Agricultural Enterprise
Keywords: zemědělství; dotace; dotační politika; společná zemědělská politika; finanční analýza; agriculture; subsidies; subsidy policy; Common Agricultural Policy; financial analysis