Technologie vstřikování termoplastů - Bastl, Jiří (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou technologie vstřikování termoplastů. Pojednává o důležitých faktorech nejrozšířenějšího způsobu výroby dílů z plastických hmot. Práce se také věnuje modelování ve 3D programu a postupem tvorby konkrétního dílu vstřikovacího stroje v jednotlivých krocích.
Technology of injection of thermoplastics
Keywords: plasty; termoplasty; vstřikovací stoj; 3D modelování; plastic; thermoplastic; injection molding machine; 3D modeling