Mediální obraz Jihočeské univerzity v regionálním tisku - Navarová, Eva (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce na téma "Mediální obraz Jihočeské univerzity v regionálním tisku" je rozdělena do několika částí. V první, historické části se zabývám vznikem, historií a okolnostmi, které vedly k založení Jihočeské univerzity jako samostatné, veřejné vysoké školy a jejím následujícím rozvojem. V další části se zabývám pozicí veřejné vysoké školy na trhu a její marketingovou komunikací s okolím. Představuji různé druhy marketingové komunikace a jejich význam a dopad. Poslední část je praktická. Zde se snažím přiblížit a zjistit mediální obraz Jihočeské univerzity v sedmi periodikách za dobu posledních pěti let, tedy od roku 2008 do roku 2012.
The Media Image of the University of South Bohemia in Regional Press
Keywords: Jihočeská; univerzita