Analýza nákupního a spotřebního chování v oblasti biopotravin - Hladíková, Soňa (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce je zahrnuta do řešení výzkumného záměru ZF JU MSM 600 7665806. Je výsledkem vlastního spotřebitelského výzkumu zaměřeného na nákupní chování spotřebitelů při nákupu biopotravin. Průzkum byl proveden v Jihočeském kraji, bylo dotázáno 210 respondentů. Spotřebitelé se o biopotraviny zajímají a kupují je, především ze zdravotních důvodů. Jsou však o biopotravinách nedostatečně informovaní.
Analysis of Consumer and Buying and Behaviour in terms of Biofoods
Keywords: Ekologické zemědělství; biopotraviny; nákupní chování; spotřební chování; marketingový výzkum; dotazování; Organic agricultur; biofoods; buying behaviour; consumer behaviour; marketing research; questioning