Vztahy mezi dívkami a chlapci na 2. stupni ZŠ - Lišková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce rozebírá problematiku vztahů mezi dívkami a chlapci na 2. stupni základní školy. První část práce je zaměřena na teorii dospívání, na téma genderu, vztahů, sexuální výchovy a školní dokumenty. Hlavní část práce se zaměřuje na analýzu sebraných dat v jednotlivých třídách, porovnání vztahů v jednotlivých ročnících a na vývoj těchto vztahů v průběhu školní docházky.
The Relationships between Boys and Girls at Primaryschool
Keywords: dospívání; vztahy mezi dívkami a chlapci; gender; growing up; relationships between boys and girls; gender