Řízení projektové činnosti v podniku lehkého průmyslu - Dušáková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato diplomová práce se nazývá "Řízení projektové činnosti v podniku lehkého průmyslu" a zabývá se analýzou řízení projektové činnosti zakázek včetně posouzení vyrobených předmětů z hlediska množství a kvality, času a nákladů. V teoretické části je obsažena rešerše problematiky týkající se výroby, výrobních procesů a s nimi spojených charakteristik. V praktické části je popsána charakteristika a organizace společnosti, následuje analýza výrobních procesů zaměřená na realizaci produktu, plánování výroby, management zdrojů, přípravu a řízení výroby a politiku kvality společnosti včetně analýzy vyrobeného předmětu. Na základě těchto analýz byly stanoveny návrhy opatření pro efektivnější řízení společnosti a zlepšení fungování podniku z dlouhodobého hlediska.
Management of project activities in enterprises of light industry
Keywords: výroba; výrobní proces; zakázková výroba; projektový management; plánování a řízení výroby; management jakosti; jakost; manufacturing; process manufacturing; custum manufacturing; project management; production planning and control; quality management; quality