Návrh eventu na komunikaci vybrané firmy - Novotný, Roman (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem této bakalářské práce je návrh eventu na komunikaci vybrané firmy. V rámci této práce je zpracována literární rešerže, zaměřená na problematiku event marketingu. V praktické části se práce zabívá samotným plánováním eventu, od stanovení cílů a cílové skupiny, až po poslední detaily v propagaci a následné kontroly.
Event proposition for the communication of a selected company
Keywords: event; event marketing; návrh eventu; rybářský event; propagace ryb; Event; event marketing; event proposition; fishing event; fish promotion