Analýza člověka jako prvku nehodového systému v oblasti provozu silničních motorových vozidel. - Machač, Radek (Jihočeská univerzita, 2008)
Člověk je nejnebezpečnější faktor dopravního systému. Práce provádí analýzu rizik, škod a úrazů v oblasti provozu silničních motorových vozidel a na jejím základě vypracovává návrh změn ve prospěch snížení počtu havárií a úrazů v České repiblice.
Analysis of Man as Element of Accident System in Traffic
Keywords: Analýza; člověk; doprava; bezpečnost; prvek; nehoda; Analysis; man; traffic; safety; element; accident