Marketingová komunikace vybraného ubytovacího zařízení - Chlumáková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této diplomové práce bylo na základě analýzy současného stavu identifikovat používané nástroje marketingové komunikace a jejich efektivitu u konkrétního ubytovacího zařízení. Navrhnout optimalizaci komunikačního mixu a opatření vedoucí k dalšímu rozvoji marketingové komunikace podniku. Za tímto účelem jsem, jako objekt svého zkoumání, zvolila apartmánový dům Residence U Černé věže z Českých Budějovic.
Marketing communication of the chosen accommodation facility
Keywords: Marketingová komunikace; turismus; ubytovací služby; marketingový výzkum; moderní nástroje marketingové komunikace; elektronický obchod.; Marketing communication; tourism; accommodation services; marketing research; modern tools of marketing communication; e-commerce.