Videořešení fyzikálních příkladů - Plematl, Michal (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá tvorbou, distribucí a možnostmi využití sbírky videořešení fyzikálních úloh. Práce je rozdělena do tří částí, kdy v první jsou zpracována teoretická východiska pro tvorbu videořešení, druhá část se věnuje samotné tvorbě videozáznamů a jejich distribuci mezi žáky a vyučující, třetí část se zabývá ověřením dopadu sbírky na obě kategorie posluchačů.
Video solutions to physics examples
Keywords: Videořešení; fyzikální úloha.; Video solutions; physics tasks.