Fotochemická transformace organicky vázaného dusíku v přírodních vodách - Tomková, Iva (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá fotochemickými přeměnami dusíku vázaného v organických sloučeninách v přítoku Plešného jezera. Práce zahrnuje sledování kinetiky fotochemických reakcí a sezónní dynamiku organicky vázaného dusíku.
Photochemical transformation of organic fixed nitrogen in natural waters.
Keywords: fotochemie; organický uhlík; organický dusík; photochemistry; organic carbon; organic nitrogen