Accesible tourism v podmínkách České republiky - Vášová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2019)
Hlavním řešením této práce je nedostupný cestovní ruch v České republice. Tato práce se zabývá analýzou nabídky produktů pro specifickou skupinu zákazníků cestovního ruchu se znevýhodněním. Tato práce také zkoumá téma diskriminace, kdy je téma hotely a restaurace bez dětí hodně aktuální. V dokumentu je použit kvalitativní výzkum. Pomocí rozhovoru se zjišťují názory dotázaných respondentek na otázky týkající se cestování s dětmi, ubytovacích a stravovacích služeb.
Accessible Tourism in the Conditions of the Czech Republic
Keywords: Dostupný cestovní ruch; produkt; specifická skupina; rodiny s dětmi; ubytování; stravování.; Accessible tourism; products; specific group; families with children; accommodation; catering.