Služby rané péče pro děti s mozkovou obrnou - Karbanová, Klára (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářské práce se zabývá současným pohledem na poskytování služeb rané péče pro rodiny dětí s mozkovou obrnou. V rámci výzkumu je nastíněn budoucí vývoj a perspektiva poskytování služeb ranou péčí. Dílčími cíli výzkumu bylo zjištění informovanosti rodin o rané péči; hlavních pozitiv a nedostatků služby vnímaných rodiči dětí i poradkyň rané péče a nastínění perspektivy možného rozšíření služeb v rámci spolupráce s odborníky či organizacemi zajišťujícími podporu rodin dětí s postižením.
Early care services for children with cerebral palsy
Keywords: Raná péče; rodina; sociální služba; poradce; mozková obrna; Early care; family; social service; consultant; cerebral palsy