Venkovský cestovní ruch v regionu jižní Čechy - Karbulková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavní cíl diplomové práce s názvem Venkovský cestovní ruch v regionu jižní Čechy spočíval ve zhodnocení nabídky venkovského cestovního ruchu v řešeném území a v následném vytvoření návrhu možností a doporučení pro další rozvoj venkovského cestovního ruchu v dané oblasti. Mezi dílčí cíle práce pak patřilo provedení geografického vymezení a bližší charakteristika řešeného regionu, provedení analýzy vybraných programových dokumentů týkajících se cestovního ruchu, zpracování SWOT analýzy se zaměřením na cestovní ruch v regionu a její ohodnocení.
Rural Tourism in South Bohemian Region
Keywords: venkovský prostor; venkovský cestovní ruch; regionální rozvoj; region jižní Čechy; informační centra; provozovatelé; návštěvníci; rural area; rural tourism; regional development; South Bohemian Region; Tourist Information Centres; entrepreneurs; tourists