Bankovní produkty pro privátní klientelu Komerční banky a.s. ve srovnání s nabídkou trhu - Hrůzová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce je založena na srovnání nejpopulárnějších pruduktů mezi klienty. Dotazníkové šetření pomohlo s jejich výběrem. Analýzovány byly převážně hypoteční úvěry a spořicí účty. Cílém této práce je najít které banky jsou nejoblíbenější mezi klienty a jejich produkty srovnat s prudukty Komerční banky a.s. Dokázat konkurenceschopnost Komerční banky a.s. a porovnat její výhody a nevýhody vůči ostatním nabídkám na trhu.
Banking products for private clients in Komerční banka a. s. compared with offer of the market
Keywords: Komerční banka a.s.; bankovní produkty a instituce; hypoteční úvěry; spořicí účty; nabídka na trhu; bank products; bank institution; mortgage loans; savings; offers of the market