Systémy řízení kvality - Vaněčková, Blanka (Jihočeská univerzita, 2007)
V diplomové práci se zaměřuji na vymezení pojmu řízení kvality a nastínění jeho významu pro podnikové řízení. Cílem práce je popsat význam systému řízení kvality pro podnikové řízení a navrhnout možný systém hodnocení úrovně jeho zavádění. V literárním přehledu pojednávám o charakteristice vybrané organizace (zaměření, historický vývoj, zaměstnanci, velikost). Vlastní práce zahrnuje význam řízení kvality pro podnikové řízení, zhodnocení úrovně zavádění řízení kvality ve vybrané společnosti, návrh možných zlepšení řízení z pohledu zásad řízení kvality.
SYSTEMS OF QUALITY CONTROL
Keywords: Systém managementu jakosti; Jakost / kvalita; Představitel vedení pro jakost; Proces; Bezpečnost a ochrana zdraví při práci; Quality management system; Quality; Representative of quality management; Process; Safety and health protection at work